Com fer el teu cartell?

pedraviva.org és una eina perquè la societat mallorquina pugui crear el seu cartell protesta d'una manera fàcil, dinàmica i identitària. És molt senzill, només has de seguir els següents passos:

0/ Crea el teu cartell. Clica a l'apartat Crea el teu cartell que es troba al menú d'aquesta web.

1/ El tema. Tria un dels sis temes que es proposen:
territori, economia, llengua, societat del benestar, cultura i turisme.

2/ Sí o No. Pensa si la teva frase començarà per Sí o No, és a dir, si serà en positiu o en negatiu.

3/ Text. Introdueix la població per ubicar la teva protesta i, a continuació, el text reivindicatiu. Aquest ha de ser curt i sintètic. D'aquesta manera el missatge serà més directe i efectiu. És important que no introdueixis al principi el Sí o el No en aquest apartat, ja que apareixerà automàticament.

4/ Descarrega, imprimeix i comparteix. Aquí, ja hauràs creat el teu cartell! Només hauràs de descarregar la versió que necessitis: en blanc i negre, en color o la versió digital. Si la teva opció és imprimir en blanc i negre, necessitaràs un paper del color del tema que has triat. Però no et preocupis, el pots trobar a qualsevol papereria. Són aquests:

Territori
Economia
LLengua
Societat del benestar
Cultura
Turisme

En aquest punt l'hauràs d'imprimir i penjar on vulguis. El format del cartell és DinA4, és a dir, el podràs imprimir des de casa. Si el comparteixes a les teves xarxes socials, etiqueta el compte del projecte i utilitza el hashtag oficial #pedraviva_org. D'aquesta manera farem difusió del projecte, i animarem als altres a què participin!

I recorda: descarrega, imprimeix i comparteix!